Alfa Solutions neemt klantenbestand IT-bedrijf Softex uit Aalter over - Alfa solutions

IT voor Business / webshop particulieren

Alfa Solutions neemt klantenbestand IT-bedrijf Softex uit Aalter over

12/09/2024

Met trots kondigen wij aan dat Alfa Solutions een nieuwe mijlpaal heeft bereikt in onze voortdurende groei en ontwikkeling. We zijn verheugd te kunnen mededelen dat we het klantenbestand van de firma Softex hebben overgenomen. Deze strategische zet stelt ons in staat om onze diensten verder uit te breiden en nog beter in te spelen op de wensen van onze klanten.

 

Door deze overname kunnen wij onze expertise en ervaring combineren met de innovatieve oplossingen van Softex. Dit betekent dat wij voortaan ook de klanten van Softex zullen bedienen, waarbij we dezelfde hoge kwaliteitsstandaard en klantgerichte aanpak blijven hanteren die u van ons gewend bent.

Onze focus ligt altijd op het leveren van uitstekende service en oplossingen die aan de behoeften van onze klanten voldoen. De integratie van het klantenbestand van Softex stelt ons in staat om een breder scala aan diensten en producten aan te bieden, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Wij kijken ernaar uit om onze nieuwe klanten te verwelkomen en onze bestaande relaties te versterken. Alfa Solutions blijft zich inzetten voor groei, innovatie en klanttevredenheid. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!